Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejenže se Tereze Kostkové (47) dařilo svůj vztah s Jakubem Nvotou (41) od začátku skrývat, ale páru se povedlo ututlat i vlastní veselku. O tom jsme vás ostatně již včera informovali.

„Já jsem to jen žila a neinformovala. Člověk je někdy sledován víc a častěji, než sám chce," svěřila se Super.cz Tereza. Na finále soutěže o nejkrásnější fotoknihu roku se herečka svěřila, že byla sama překvapená, že informace o svatbě nevynesl nikdo z pozvaných svatebčanů či organizátorů. „Byla jsem překvapená, kolik lidí, kteří byli na cestě této věci, respektovali, že jsme si to mohli užít soukromě," říká Tereza a jedním dechem dodává: „Já si těchto lidí velmi vážím, že mi umožnili si některé tyto věci zažít v klidu."

Herečka byla už v minulosti vdaná za režiséra Petra Kracika, se kterým má syna Toníka. Jejím druhým mužem je rovněž režisér. Vypadá to, že pro tuto profesi má zjevně slabost. „Je to náhoda. Pracuju v prostředí, ve kterém pracuji. Potkávám se s profesemi, které jsou blízké té mé," vysvětlovala.

Vzhledem ke svým pracovním povinnostem spojeným se StarDance a divadelními představeními se novomanželé po svatbě rozhodně nevydají na svatební cestu. „To opravdu nezvládnu. Ve zbývajících dnech hraju. V divadle jsem třikrát, čtyřikrát týdně. To bohužel nejde," krčí rameny.

Nabízela se otázka, jestli k nečekanému životnímu kroku nemuselo dojít proto, že by byla snad herečka v jiném stavu. Tereza připustila, že to tak možná může vypadat, ale spekulaci popřela. „Očekávám fotografie se zakroužkovaným břichem po obědě. Ale nejsem těhotná,” culila se Tereza Kostková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám