Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na udílení cen Thálie není přesně určený dress code, nikdo u vchodu Národního divadla nekontroluje délku šatů dam ani obleky pánů. Na divadelní slávě se tak sejdou krásky v dlouhých šatech i v koktejlkách, a pokud jde o pány, obleky často nahradí jen separátní sako, o motýlcích si většinou můžeme nechat jen zdát.

Dlouhé šaty oblékají většinou ženy, které mají své místo na pódiu, ať už jako nominované, nebo v roli předávajících. Zajímavou variaci na velkou večerní zvolila herečka Chantal Poullain, jež jednu z cen předávala. Transparentní tunika jí sice sahala až ke kotníkům, pod ni ale oblékla mini šaty. Přestože v srpnu oslaví šedesátiny, nebojí se ukazovat nohy.

V horní části hodně úsporný model vybrala princezna Veronika Kubařová. Róba byla sice dlouhá, ale látky bylo pomálu, v oblasti zad si vystačila jen se zipem. Odvážné průstřihy měla na svých rudých šatech i manželka oceněného muzikálového herce Jana Kříže a zároveň jeho divadelní kolegyně Marie Křížová Blahynková.

Dlouhé šaty od své oblíbené návrhářky Jiřiny Tauchmanové vynesla Tereza Kostková (47), decentní večerní model muzikálová zpěvačka Hana Holišová, která nakonec svou nominaci ve vítězství neproměnila. V modré róbě na zem se ukázala nová hvězda Básníků Denisa Nesvačilová, pro niž je Národní divadlo domovskou scénou. Další dámy pak už byly v pohodlnějších koktejlkách.

Reklama

Další články

Načítám