Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Karla Dobrého známe z mnoha rolí ve spoustě filmů, nikdy mu to ale tak neslušelo jako v nové pohádkové komedii Strašidla, kterou právě natáčí s režisérem Zdeňkem Troškou (70). Hraje tam totiž upíra. "Díky za poklonu. Taky si to myslím," řekl nám s naoko vážnou tváří.

S dlouhými špičáky a v paruce je opravdu sexy. "Zuby mi dělali v zubařské ordinaci, normálně, nejdřív otisky, jako třeba na korunky. Mám je ale dneska poprvé, ale myslím, že kdybych s nimi vyrazil i mimo plac, měl bych spíš úspěch, než aby se mne lidé báli," domníval se. Potíže měl ovšem trochu v cateringovém stanu, protože se špičáky musel o pauze mezi natáčením i jíst.

S upíry se v poslední době ve filmařině roztrhl pytel, fenomenální úspěch měla sága Twilight. "Já to moc nesleduji, ale myslím si, že upíři byli moderní a sexy v každé době," míní Dobrý. "Ale tenhle můj upír Ignác je spíš takový odmítaný chtivec, zaláskovaný, ale zároveň sobec zahleděný do sebe. Takové krvavé jelito," prozradil o své postavě, která je ve filmu stále zamilovaná do své první lásky, kouzelnice v podání Terezy Kostkové (47).

S tou se ovšem herec seznámil právě v den, kdy jsme se přijeli na natáčení podívat, a čekala je rovnou líbací scéna. Ještě ráno si vykali. "Už jsme si ale potykali, Tereza mi nabídla tykání, aby to bylo splavnější," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám