Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je všeobecně známo, že světové soutěže krásy nejsou o přírodních dívkách a vítězky jsou často předělané od kotníků až po čelo. Přiznává to i Tereza Fajksová (34), která vyhrála světovou soutěž Miss Earth 2012 na Filipínách. I když sama plastiku nemá, o přírodní kráse to prý opravdu není.

"Já jsem měla tolik make-upu, že nešlo nic vidět, nebylo naprosto poznat, kdo je pod tím nánosem. A měla jsem i přidělané vlasy," prozradila Tereza. "Základ je být zmalovaná," usmívala se s tím, že jí také pomohla její výřečnost. "Porota byla složená hlavně z žen, tak jsem je ukecala," žertovala.

Tereza je jednou z mentorek nové České Miss. Finalistky a pozdější vítězky bude na světovou soutěž připravovat. "Budu finalistky učit chodit, radit, jak se mají vyjadřovat, a řešit věci, které jsou okolo České Miss a světové soutěže. Nám jde o to, aby se ta naše vítězka umístila na světové soutěži, to je cíl," uzavřela Fajksová na prvním castingu soutěže krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám