Hlavní obsah
Článek

Že si vybral dobře a že pokud jim vztah vydrží, bude mít vedle sebe i za dvacet let krásnou ženu, si může být jistý brankář Ondřej Pavelec. Jeho nová přítelkyně, modelka Tereza Budková (33), totiž po hodně dlouhé době vyvedla do společnosti svoji maminku Martinu a ta vypadala úžasně a velmi mladě. Všichni přítomní na párty ji pokládali za Terezinu sestru.

"Terezku jsem měla ve dvaceti, tak si to spočítejte," vyzvala nás Martina Kantorová, když jsme pátrali po jejím věku. Zamlada se také věnovala modelingu a nyní má svůj módní butik v Táboře. Tak jsme si to spočítali, a takhle báječně vypadá Martina v šestačtyřiceti. "K modelingu jsem se dostala, až když jsem měla Terezku, a rozhodla jsem se upřednostnit mateřství," doplnila. "Díky tomu, že mě máma měla brzo, tak máme takhle výborný vztah. Jsme kamarádky a nikdo by neřekl, že je to moje maminka," dodala Tereza.

Čerstvě zamilovaná Tereza se teprve nedávno vrátila z Kanady, kde byla za svým novým přítelem Ondřejem Pavelcem. Mít jako partnera hokejistu v zámoří je docela náročné. Většinou totiž vyžadují od partnerky zázemí a udržování rodinného krbu, zatímco Tereza stále nehodlá říct modelingu sbohem. "Když se chce, tak se dá skloubit úplně všechno. Vztah i práce. A my se o to budeme snažit," ujistila nás.

A co na její nový vztah říká maminka? "Pro mě je důležité, aby moje dcera byla šťastná. Je to věc jich dvou. Ale je to sympaťák," mínila Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám