Hlavní obsah
Článek

Seznam bývalých lásek amerického zlatíčka Taylor Swift (34) je vskutku obsáhlý a jedno jméno je známější, než druhé. Ale nic naplat, u Taylor maximálně do dvou let všichni pánové skončili. Prolomit tuto neslavnou statistiku se podařilo až anglickému herci Joemu Alwynovi (31), s nímž zpěvačka randí už od roku 2016. A jak bylo zřejmé z jejich vzájemné náklonnosti během dovolené na Bahamách, jsou stále pořádně zamilovaní...

Páreček odletěl daleko od rušných letovisek na poklidný bahamský ostrůvek Eleuthera. Během koupání si vyměňovali polibky a něžnosti, romantickou atmosféru ještě podtrhl jejich na pláži zaparkovaný luxusní obytný přívěs Airstream, na nějž nedá dopustit například zpěvák Lenny Kravitz.

Dvojice, jež se seznámila v roce 2016 během akce MET Gala, tak randí už šestým rokem, což je u Taylor jednoznačně rekord. Joeho si možná vybavíte z filmů Ulička slávy, Harriet, Operace Eichmann nebo Marie, královna skotská. Na nějakou opravdu výraznou hereckou příležitost ovšem Joe stále čeká a zatím je veřejností stále vnímaný spíš jako přítel Taylor Swift.

A komu že v minulosti úspěšná americká zpěvačka pláchla? Z jejího výčtu zmíníme jen ta nejslavnější jména – Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Harry Styles, Calvin Harris nebo Tom Hiddleston.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám