Hlavní obsah
Článek

Minulý týden obletěla světová média zpráva hned o dvou hvězdných rozchodech. Poté, co nečekaně po patnácti měsících dovrkali Calvin Harris (40) s Taylor Swift (34), podobný osud čekal i na modelku Gigi Hadid (28), kterou opustil zpěvák Zayn Malik (23). Koncem týdne už sice na Harrisovi ani Hadid nebyl zármutek znát, ale kdo ví, co se jim odehrává uvnitř..

Když něco končí, něco jiného začíná a podle nás by to zrovna těmto dvěma spolu náramně slušelo. Že je Calvin sexy a úspěšný chlap, není pochyb, stačí se podívat na jeho reklamní kampaň na spodní prádlo Armani, na kterou údajně dostal i Taylor, a jeho výdělky za uplynulý rok (66 miliónů dolarů - 1,57 miliardy korun). Na druhé straně v módním průmyslu se podobně skvěle daří i Gigi, která se do velmi zámožné rodiny rovnou narodila.

Na sobotních Guys Choice Awards 2016 navíc Hadid předvedla stejně dlouhé a útlé nožky, jakými se tak ráda chlubí i Taylor Swift, a holky jsou si navíc i typově trochu podobné. Tak třeba na sebe tihle dva narazí na nějakém večírku, a když na ně padne splín, budou mít i společné téma...

Reklama

Další články

Načítám