Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Taylor Swift (34) se loni pořádně plácla přes kapsu koupí této newyorské nemovitosti. Apartmán v lukrativní čtvrti Tribeca o rozloze neuvěřitelných 771 metrů čtverečních koupila od režiséra Petera Jacksona za 19,9 miliónu dolarů, tedy bezmála půl miliardy korun.

Na prostor mimořádně velkorysý apartmán v bytovém domě v centru velkoměsta je řešený jako mezonet a momentálně disponuje dvěma bytovými jednotkami. Dvoupodlažní nemovitost přitom ještě původní majitel, scénárista a režisér takových trháků jako Pán prstenů, King Kong nebo Hobit, plánoval spojit v jeden obrovský byt.

A jakého komfortu si zde Taylor se svým údajně již snoubencem Calvinem Harrisem mohou užívat? Velkou předností je prý prostorná gurmet kuchyně s mramorovou pracovní deskou, stylovým obložením z obnažených cihel s dřevěnými trámy a spotřebiči z nerez oceli. Otázkou ale zůstává, zda ji vůbec droboučká Taylor a vyrýsovaný Calvin naplno využijí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám