Hlavní obsah
Článek

Skotská hvězda současné populární hudby Calvin Harris se může pochlubit vypracovanou sexy postavou, na kterou už sbalil řadu slavných krásek. Ani poté, co nafotil žhavou kampaň na spodní prádlo Armani, rozhodně nehodlá usnout na vavřínech a přijít o své pracně vysportované břišáky.

Populární DJ maká ve fitku i během náročného turné. Výsledkem svých posilovacích aktivit se pochlubil na sociální síti. Atraktivní Skot sklízí jeden úspěch u žen za druhým. Hodně rychle ale také umí dávat kopačky.

Vyhlášený svalovec se nedávno po sedmi měsících rozešel s modelkou spodního prádla Aarikou Wolf. Ještě předtím mu nevyšla známost se zpěvačkou Ritou Orou.

Jednatřicetiletý sukničkář však dlouho sám nezůstal. Momentálně prý randí s americkou country popovou hvězdou Taylor Swift (34), kterou Calvin zaujal ve zmíněné reklamě na prádlo Armani. Zamilovaný páreček byl ruku v ruce spatřen na procházce po americkém městě Nashville. Otázkou zůstává, jak dlouho přelétavému Calvinovi, který je zároveň nejbohatším DJem světa, nová láska vydrží...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám