Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistky soutěže krásy Miss Czech Republic už oslňují na soustředění na pláži u luxusního hotelu v Rás al-Chajma ve Spojených arabských emirátech. A rozhodně se nemusejí zahalovat do burkin, tedy plavek připomínajících spíš neopren, ale svoje křivky předvádějí v co nejúspornějších bikinách.

"Dívkám jsme vybrali každé dvoje plavky, které mají od nás, aby je vystřídaly i při natáčení medailonků a nemusely pořád chodit v jedněch. Dostaly i další plážové oblečení, takže jsou velmi dobře vybavené," svěřila šéfka soutěže Taťána Makarenko (34), která si sama ovšem vzala plavek ještě mnohem víc.

"Na ten týden aspoň patery nebo šestery. Už kvůli fotkám na sociální sítě. Mě plavky hodně baví a střídám i různé střihy, abych se opálila rovnoměrně a proužky látky nebyly pořád na stejném místě," řekla nám Makarenko.

Dost opálená se určitě do Česka vrátí i děvčata. Při výběru bikin totiž došlo i na tanga. "Také jsem se trochu bála, zda do nich půjdou. Ale naopak měly holky radost, že si opálí i zadečky," smála se Táňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám