Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistky letošního ročníku nafotily společně kalendář pro dobrou věc. A pořádně sexy. Vyrazily na soustředění do Itálie, kde pózovaly před objektivem fotografky Nikoly Bílkové. Přinášíme vám první ochutnávku z kalendáře, jehož výtěžek poputuje předčasně narozeným dětem. A že je na co se dívat.

"Podtitul naší soutěže je Krásné tváře pomáhají a je to už osmý rok, kdy podpoříme neonatologické oddělení, tentokrát Thomayerovy nemocnice. Nákupem kalendáře tak každý jeho vlastník pomůže předčasně narozeným dětem," řekla Super.cz ředitelka Miss Face Taťána Makarenko (34).

I ona se objeví v kalendáři pro příští rok. "Kalendář bude velmi sexy, ale rozhodně ne vulgární. Stylista Sam Dolce sám vyhodnotil, které dívce co nejvíce sluší. S výsledkem jsem moc spokojená. Zatím má pocit, že to bude nejpovedenější kalendář, který jsme doposud měli. Moc se těším na finální fotky," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám