Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávná svatba Taťány Kuchařové (36) a Ondřeje Brzobohatého (41), kterou doprovázely jejich hysterie a až teatrální skrývání se pod deštníky, vyvolala vlnu emocí. Novomanželka teď vydala obří prohlášení, v němž si stěžuje na média, prozrazuje, že její manžel se opravdu vzdal příjmení Brzobohatý po slavném otci, přestože původně se snažil namluvit lidem něco jiného. Jenže spousta lidí pár stejně drsně zkritizovala!

Taťána se pohoršovala nad tím, že si vůbec média dovolila přijít na veřejné prostranství před kostelem bez pozvání a s dovětkem, že oni dva novináře k práci vůbec nepotřebují (odteď už asi zmizí články o tom, jaké šaty jaké značky prezentovala a bude se doživotně živit jen charitou).  V diskuzi pod jejím vyjádřením je mnoho reakcí podpory, jenže nechybí ani odpovědi lidí, kteří dávají Taťáně najevo, že s ní nesouhlasí.

„I když jsem patřila mezi vaše obdivovatele, vaše vystupování a chování mě zklamalo… Trapná šaškárna s deštníky. To by neudělaly ani opravdové celebrity… Z vašeho chování vyznívalo, jako byste si opravdu hráli na bůhvíjaké star s nosy nahoru… Tímto vyjádřením to dorazili. Akorát ukázali, jak moc jim to vadí. Svatbu si pokazili sami a teď se snaží vše omlouvat,“ napsali kriticky Kuchařové na její sociální síť.

Hodně z diskutujících také přemítá nad tím, jak je možné, že mnoho známých osobností dokázalo před novináři svou svatbu utajit a proč se to tedy nepovedlo i Ondřejovi s Taťánou.

„Jiné a slavnější páry ustály svůj svatební den s grácií. Ale cirkus kolem vaší svatby mě naprosto znechutil. I vy dva jste na tom měli podíl,“ objevila se další kritika kroků novomanželů. Nevěsta například vyhrožovala, že vůbec nevystoupí z auta, pokud novináři nepůjdou na volně přístupném prostranství dál od auta a neumožní jí se tak na pár sekund pořádně schovat pod deštníky. Jako by zrovna oni tak moc stáli o to vzít si ten den Ondřeje Gregora.

„Propůjčujete veřejnosti svou tvář a tohle je přímá úměra, která k tomu patří. Pokud jste navždy chtěla být anonymní, měla jste s tím buď kalkulovat dopředu, nebo pracovat na statistickém úřadě,“ píše další.

Reklama

Další články

Načítám