Hlavní obsah
Článek

Slovenská herečka Táňa Pauhofová (40) si u nás zahrála v několika filmech i seriálech a české fanoušky si získala nejen svým hereckým výkonem, ale také půvabem. Leckdy si ji pletou s její stejně atraktivní kolegyní Vicou Kerekeš (43). A možná je pár dalších zajímavostí, které o Táně zatím nevíte.

1.Tetování

Když hrála profesionální společnici Tali v Románu pro muže, mohli diváci během scén v plavkách zaznamenat, že má nad zadečkem tetování, to bylo ovšem falešné. Ve skutečnosti má herečka opravdové tetování na šíji, ale jeho význam tají.

2. Rovnátka

Jejím výrazným rysem jsou zuby. Říká, že byla v dětství hubené zubaté děvčátko. Svůj chrup se ale nedávno rozhodla vylepšit neviditelnými rovnátky, kterými také upravuje celkem viditelnou mezeru na horním patře. Podívejte se v galerii.

3. Moderní technologie pro ni nejsou

V dnešní době je to až neuvěřitelné, ale tato charismatická Slovenka nepoužívá žádné sociální sítě k osobním účelům. Profily s jejím jménem, které na internetu naleznete, jsou vytvořené fanoušky nebo jsou falešné. Další zajímavostí je, že nevlastní televizi. Preferuje spíš čtení knih.

4. Česky se naučila v pohádce

Za dobu, co natáčí v Čechách, se zdokonalila v našem rodném jazyce. Narozdíl od jiných hereček Táňu režiséři nemusí předabovat a na její měkký slovenský akcent si čeští diváci rychle a rádi zvykli. V češtině se nejvíc zdokonalila během natáčení pohádky Čert ví proč.

5. Alergie

Housku nebo rohlík si tahle sexy herečka dopřeje jen hodně výjimečně, defacto je pro ni pečivo za odměnu. Má totiž intoleranci na lepek, a proto se mu vyhýbá.

6. Pozoruhodný výběr povolání

V dětství nechtěla být princeznou ani modelkou, ale patoložkou. Tatínek jí domů nosil odbornou literaturu, aby se mohla v oboru víc vzdělat. Maminka z ní chtěla mít právničku.

7. Měla být kluk

Její tatínek si přál, aby se mu narodil chlapec. Dodnes své dceři říká, že si přál mít doma malého Sandokana, a proto ji také v dětství podporoval především v klučičích aktivitách. Herečka přiznává, že jí odmalička bylo dobře v mužském kolektivu, a že dlouhou dobu pohrdala ženstvím, které v sobě začala objevovat až v dospělosti.

8. Křehká jen na oko

S předchozí zajímavostí souvisí i to, že tíhla k mužským sportům. Odmalička se věnovala karate, u kterého vydržela 9 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám