Hlavní obsah
Článek

Některé manželské páry karanténu příliš neuvítaly. 24 hodin neustále spolu pod jednou střechou je opravdová prověrka vztahu. Jsou ale tací, pro které jsou neplánované prázdniny velké plus. Tamara Klusová (36) na svém instagramovém profilu popsala, co ji poslední dobou v manželství s oblíbeným muzikantem Tomášem Klusem trápilo.

„V den, kdy byl vyhlášen stav pandemie, jsem ráno koukala na Toma z postele. Ten den měl mít asi tři schůzky a večer představení v divadle. Ležela jsem a tiše přemýšlela nad tím, kam se to pořád ukvapeně a bez cílů řítíme,“ posteskla si brunetka. Rozhodla se, že situaci musí začít řešit.

„Řekla jsem mu: Možná poprvé za skoro osm let vedle Tebe Ti musím něco říct. Nelíbí se mi, jak teď vedle sebe žijeme. Pojďme, prosím, být víc spolu. A vědomě naplňovat nás společný čas,” popisuje svou dřívější nespokojenost Tamara.

Populární písničkář měl na srdci to stejné. „Řekl mi: Lásko, cítím to stejně. Musíme s tím oba něco udělat,” vypráví dál brunetka.

A protože všechno zlé je pro něco dobré, nyní si manželé Klusovi mohou doma užívat jeden druhého víc než kdy předtím. Zpěvákova manželka se ve svém příspěvku netají tím, že zažívají opravdové rodinné štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám