Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nové divadelní verzi kultovního muzikálu Rebelové si zahraje také Světlana Nálepková (63). Ta se bude s operetní hvězdou Pavlou Břínkovou alternovat v roli paní učitelky.

Zkoušky Rebelů budou probíhat v průběhu letních prázdnin přímo na prknech Hudebního divadla Karlín, kde se v létě nehraje. Nálepkové kupodivu není líto, že bude pracovat. „Díky tomu, že jsme měli tak dlouhé prázdniny a stále nevíme, jak to bude ještě trvat, tak jsem si říkala, že pracovat bude fajn, i když je léto,“ popisuje svůj postoj.

Zkoušky bude Nálepková absolvovat s o to větší lehkostí, jelikož už stihla jednu dovolenou u moře. „Byla jsem v Chorvatsku. Možná se mi ještě podaří někam v srpnu odjet,“ říká Nálepková, která cestovala s partnerem a partou přátel.

Dovolenou na Jadranu si užila, i když vyslovila nějaká ’ale’. „Bylo to tam mnohem lepší, jelikož tam nebyli žádní lidé. Bylo všechno klidnější, opuštěnější. Chvílemi trošku smutné, jak restauratéři čekají na turisty a přístavy jsou prázdné,“ říká Světlana Nálepková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám