Hlavní obsah
Článek

Brazilka Suzy Cortez (33) před dvěma lety zvítězila v soutěži o nejkrásnější zadeček. Titul Miss BumBum už sice dávno předala své nástupkyni Erice Canele, ale pořád je o ní slyšet.

Na sociálních sítích se chlubí nejen svým vítězným pozadím, ale i bujnými ňadry. Coby vášnivá fanynka fotbalové Barcelony posílá hráčům z katalánského velkoklubu hodně žhavé pozdravy.

Barcelona v čele s hvězdnými hráči Messim a Neymarem sice v lize skončila až druhá za svým největším rivalem Realem Madrid, ale chuť si spravila aspoň vítězstvím ve Španělském poháru, což u Suzy Cortez vzbudilo hodně vášnivé oslavné reakce.

Modelka se oblékla do dresu s Messim a vystavila na odiv své vítězné sexy pozadí v tangách, které stylově polila šampaňským.

Samotný Messi ale žhavé vzkazy temperamentní Brazilky ignoruje, byť s ní byl na sociální síti v kontaktu. Na popud své přítelkyně Antonelly s ní přetrhal všechny kontakty a nechce mít se slávychtivou modelkou vůbec nic společného.

Suzy má ovšem hodně pestrý seznam mužů, které obdivuje. Slabost měla pro fotbalistu Gerarda Piquého i ruského prezidenta Vladimira Putina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám