Hlavní obsah
Článek

Rozchod s tanečnicí ze StarDance Lucií Hunčárovou (38) kuchaře a restauratéra Emanuela Ridiho (50) poznamenal víc, než naznačoval při našem posledním setkání. Zlomené srdce a přemíra pracovního nasazení se totiž zásadním způsobem podepsaly na jeho zdraví.

„Zhubl jsem, ale bohužel ne sportem. Měl jsem velké zdravotní problémy, které mě dohnaly až do nemocnice. Žaludek, játra, střeva, všechno špatně. Byl jsem v obrovském stresu, jak už v soukromém životě, tak pracovním. Otevřel jsem nový podnik, což bylo opravdu náročné a hodně jsme si všichni mákli,“ přiznal Blesku Ridi.

Kvůli chatrnému zdraví musel dokonce rušit některé pracovní zakázky. Na moderátorské pozici při zahájení výstavy Cinzano: Cesta k objevení italské ikony, která proběhla minulý týden v Italském kulturním institutu jej zastoupil moderátor Libor Bouček (43).

Momentálně je z nejhoršího už venku, musí ale dodržovat přísný dietní režim. „Nesmím vůbec žádný alkohol ani víno, nic smaženého, vše jen na vodě a lehké zeleninové přílohy. Nemohu ještě běhat, ale věřím, že se to brzy spraví, protože běhám velmi rád,“ dodal kuchař.

Reklama

Další články

Načítám