Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Maurerová (44) se strachuje o zdravotní stav teprve devítiměsíční dcerky Emmy. Její nejmladší ratolest totiž začaly trápit žaludeční problémy, kvůli nimž skončila i v péči lékařů. Ti u ní bohužel zjistili onemocnění zvané reflux, při němž se natrávená potrava vrací ze žaludku zpět do jícnu.

Tato diagnóza znamená mnohá omezení ve stravování, se kterými si herečka tak úplně neví rady. Proto požádala skrz sociální sítě ostatní maminky o pomoc.

„Sice mi pan primář na gastroenterologii, kde jsme byli s Emmou kvůli refluxu, říkal, že mám dávat skleničky a ušetřený čas z vaření věnovat jí nebo sobě, ale já jí občas přesto něco ukuchtím. Má ráda řepu (nasladko s jablkem a banánem, i naslano s vývarem a brambory), dýni na všechny způsoby... Zajímalo by mě ale, na čem frčí ti vaši strávníci? A čím jste začínali?“ ptala se na Instagramu bezradná Míša.

Od ostatních maminek i tatínků se naštěstí brzy dočkala celé řady doporučení. Herečka samozřejmě všechny užitečné rady ocenila a za nejlepší recept pak slíbila sadu značkových lžiček, které zaplatí z vlastní kapsy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám