Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letošním karlovarském filmovém festivalu, který se konal na začátku letních prázdnin, se to slavnými těhulkami jenom hemžilo. Mezi nimi byla i herečka Romana Goščíková (36), na níž těhotenství ještě nebylo téměř vidět. Od té doby se ale už pěkně zakulatila.

Principálka Divadla Radka Brzobohatého a manželka úspěšného režiséra Karla Janáka (48) nemohla chybět na tiskové konferenci k představení programu nové sezóny divadla, kde kromě novinek předvedla i své rostoucí bříško.

Herečka je právě v sedmém měsíci těhotenství a zdá se, že si svůj požehnaný stav užívá naplno. „Těhotenství naštěstí snáším dobře, nemám žádné potíže. Takže jedu víceméně naplno. Ale samozřejmě potřebuji víc odpočívat a musím si ty síly rozdělit. Pořád ale funguji jako ředitelka, a dokonce ještě hraji, i když samozřejmě ne ve všem, protože je to už vidět a odvádí to pozornost,“ řekla Super.cz Goščíková, která se ještě chystá zkoušet i nový muzikál 50 odstínů.

„Dokud to půjde, tak budu zkoušet, a pak mě nahradí Míša Zemánková. Zpátky se chystám vrátit třeba někdy v únoru. Věříme, že náš prťous bude společenský a že to bude divadelní dítě, které tady bude odmala žít,“ dodala s úsměvem nastávající maminka.

Herečka zároveň prozradila pohlaví miminka. „Nechali jsme si to zjistit, protože chceme být genderově korektní a chceme správným způsobem mluvit s miminkem, aby pak nemělo nějaké zmatky. A vzhledem k tomu, že Karel už má dva dospělé syny, tak se to tak nějak nabízí, že nic jiného dělat neumí. Bude to zase chlapeček,“ svěřila nám s tím, že jméno zatím stále s manželem vybírají.

Reklama

Další články

Načítám