Hlavní obsah
Článek

Na léto, které s manželem Štefanem Margitou (67) strávili jako vždy v Malaze, už Hana Zagorová (†75) jen nostalgicky vzpomíná. Teď má tolik práce, nahrazuje totiž i koncerty, které se musely rušit kvůli jejímu zranění, že nemůže na volno ani pomyslet.

Přesto jsme se k jejímu sídlu ve Španělsku při povídání vrátili. Zajímalo nás totiž, jestli ji baví jezdit pořád na stejné místo. "My žijeme pořád v kufrech, takže to máme jako obrácený gard. Jsem ráda, že už tam máme všechno zařízené a nemusíme s sebou nic vozit, a právě na tom jednom místě sebou můžeme plácnout. Bylo by ideální se tam dostat častěji, když už je tady ošklivo a tam je pořád sluníčko a krásných dvacet stupňů. V poslední době jsme se tam ale moc nedostali," svěřila Hanka.

"Mám teď spoustu koncertů v Česku i další na Slovensku, pak se chystám za Štefanem do Berlína a všechno už pomalu směřuje k vánoční Lucerně, která je 19. prosince," vypočítala zpěvačka. Mysleli jsme, že aspoň na koncerty na Slovensko, kde žije jeho rodina, ji manžel doprovází. "Možná někdy do Košic, kdy se přijde podívat i jeho maminka. Ale běžně se mnou nejezdí, stejně jako já nejezdím na jeho běžné koncerty, ale jen na premiéry. To by jeden z nás dvou nemohl dělat svoje povolání," vysvětlila.

Protože Štefan Margita zpívá v nejprestižnějších operních domech světa, domnívali jsme se, že je to pro jeho ženu na premiérách náročné, co se garderoby týče. "Ale není. My v podstatě žijeme pořád ve večerních šatech, takže si jenom rozmyslím, které si vezmu, abych zdobila. Nevím přesně, kolik jich mám. Ale určitě jen v desítkách, ne ve stovkách. To bych si musela na střeše pořídit ještě jednu šatnu," smála se Hanka, která jednu ze svých rób s odhalenými rameny a dekoltem vyvětrala na slavnostním večeru u příležitosti 15. výročí Divadla Kalich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám