Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Sisa Sklovska (58) přednedávnem šokovala v porotě X Factoru extrémně opálenou pokožkou. Dokonce to vypadalo tak, že snad slovenská zpěvačka doslova nocuje v soláriu.

Opálení jako egyptská královna Kleopatra však nemá jen ona, ale i nová hvězda Primy, bývalý desetibojař Roman Šebrle (49), který by společně se Sisou z fleku mohl dělat reklamu na solárko.

Novopečený zprávař z Primy je totiž také extrémně opálený, a tak mu dokonce museli shánět speciální make-up pro líčení na obrazovku. Ač to na první pohled nevypadá, oba dva popírají, že by do solárka chodili nebo se den co den patlali samoopalovacími krémy.

"Ne, na solárku jsem nikdy v životě nebyl, po dědečkovi mám ale to, že se velmi rychle a velmi dobře opaluji, hned jak vysvitne první jarní sluníčko, proto vypadám takhle,“ řekl nedávno Super.cz Šebrle s tím, že bronz chytá hlavně na golfu, který každý den trénuje.

A Sisa prý ke své vizáži Kleopatry přišla díky velkému množství pigmentu. „Za jeden den jsem hnědá tak, jako když se někdo jiný škvaří dva týdny, a doposud mi to lidé spíš záviděli,“ vysvětlila, proč má extrémně hnědou pokožku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám