Hlavní obsah
Článek

V oblékání bývá hodně odvážná, ale jisté hranice má. Simona Krainová (51) si nechala na nejžádanější karlovarskou párty ušít speciální model od návrháře Michala Kováčika. Na tvorbu měl jen čtyři dny, ale naštěstí na to, aby pod průsvitný overal všil bombarďáčky a podprsenku, čas vyšel.

"Chtěla jsem něco speciálního a jsem spokojená," řekla nám k rafinovanému modelu, který ji velmi odvážně odhaloval, modelka. Dress code, který byl od pořadatelů Moët Chandon a Gismondi žádán, byl dost komplikovaný. Měl evokovat napoleonskou dobu. Simona se s ním vypořádala opravdu originálně.

Kousek, který vynesla, ovšem vyžadoval dokonalou postavu. Simona ji už nějaký čas má. "Nebyla jsem se sebou úplně spokojená a trvalo několik měsíců, než jsem se dostala do formy. Pomohl hlavně běh. Pět dní v týdnu ráno běhám deset kilometrů a teď se cítím mnohem lépe. Michal mi šaty šil na velikost třicet šest, ale už v ní trochu plavu, z čehož mám radost," řekla Super.cz.

Ve Varech se Krainová zdržela pouhý jeden den. "Manžel odlétá do Gruzie, tak se s ním vracím a budu doma. Čeká mě spousta pracovních povinností, protože v září a říjnu budu představovat nové projekty," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám