Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani v pětačtyřiceti letech nehází Simona Krainová (51) flintu do žita a stále zodpovědně pracuje na tom, co ji celý život živí, tedy na svém těle.

Slavná blondýna začala zdravě jíst, přestala kouřit a pít alkohol, denně běhá na páse a do svého režimu zařadila i cvičení s trenérem a pilates na reformerech. „Ještě mám rezervu. Někdo sice říká, že už směřuji k anorexii, ale není to úplně pravda,” komentovala svou figuru na charitativním karnevalovém večírku modelka.

Krainová už zhubla čtyři kila a v hubnutí a cvičení hodlá dál pokračovat. Ve formování postavy ji motivuje konkrétní meta. „Čeká mě velmi důležité focení v Portugalsku. Bude to takové moje poslední nude focení. Chtěla bych tím dokázat, že ženy v mém věku nepatří do starého železa a že všechno jde,” naznačila chystaný projekt Krainová.

Modelku prý ale rozhodně nečeká nějaké lascivní focení. „Bude to probíhat pod vedením fotografa, který tyto věci umí na fotku přenášet s citem. Bude to i o umění. Samozřejmě mám pud sebezáchovy a kdyby toho bylo moc, tak to nezveřejníme,” dušuje se Simona a jedním dechem dodává: „Ta samotná myšlenka vyžaduje nahotu, musí tam být, bez toho by to nemělo myšlenku, kterou do toho chceme dát.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám