Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pestrý rok měla například Dara Rolins (51). Ta se sice letos rozešla po sedmi letech s Patrikem Rytmusem Vrbovským, o to víc si pak ale užívala volný čas se svou dcerou Laurou. Na holčičí jízdu vyrazily například koncem letních prázdnin na Mallorcu, kde se zpěvačka slunila v nových bikinách s motivem hadí kůže, které si pořídila na doporučení své dcerky. Své božské křivky, na nichž poctivě dře ve fitku, pak ukázala i doma u bazénu.

Také Simona Krainová (51) dokázala, že je stále kočka. S celou rodinou vyrazila na španělský ostrov Lanzarote a o tyto vzácné momenty se podílela se svými fanoušky na Instagramu a rovněž sdílela i fotku z pláže, kde vystavovala křivky v červenomodrých bikinách.

Pozadu nezůstala ani Veronika Kopřivová (33), která opět nezklamala a ukázala své vypracované břišáky. Ty mohli obdivovat například vášniví Řekové na ostrůvku Mykonos, kde si však romantické západy Slunce užívala bez svého Jaromíra Jágra (52). S ním si pro změnu užívala předtím v Americe, kde na místních plážích také chytala bronz.

Hned na úvod roku pro změnu nezklamala Natálie Grossová (21), která se v lednu slunila v Thajsku. Teď o vánočních svátcích zase prchla do Spojených arabských emirátů.

Sexy křivkami se pak pochlubily dále Zuzana Belohorcová (48), Iva Kubelková (46), Monika Leová (32), Tereza Barošová, Michaela Ochotská (39), Eva Perkausová (30) nebo Kamila Nývltová (34).

Která dáma se vám v plavkách líbí nejvíc?
Dara Rolins
8,3 %
Simona Krainová
1,8 %
Veronika Kopřivová
7,6 %
Natálie Grossová
4,4 %
Zuzana Belohorcová
1 %
Monika Leová
1,9 %
Tereza Barošová
2,9 %
Iva Kubelková
41 %
Michaela Ochotská
7 %
Eva Perkausová
21,7 %
Kamila Nývltová
2,4 %
Celkem hlasovalo 1191 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám