Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro herečku Shannen Doherty (53) je rakovina pochopitelně citlivým tématem. Charitativní akci Stand Up To Cancer podpořila s nejlepší kamarádkou, která má se zákeřnou nemocí bohužel rovněž své zkušenosti.

Na akci dorazila představitelka Brendy ze seriálu Beverly Hills 90210 v džínách a tričku na podporu akce a vypadala spokojeně. E!News se herečka svěřila, že se cítí dobře. „Pokud procházíte něčím podobným, nespoléhejte na doktory, ti často nemají všechny odpovědi, které hledáte. Neváhejte oslovit více odborníků, udělejte si vlastní průzkum. Nebojte se pořád na něco ptát. A samozřejmě zůstaňte pozitivní, pokud aspoň trochu můžete,“ poradila v rozhovoru těm, kteří rovněž prochází rakovinou.

Shannen byla rakovina prsu diagnostikována před třemi lety a v květnu 2016 podstoupila mastektomii, kterou následovaly chemoterapie a radioterapie. Loni v dubnu oznámila, že se její nemoc nachází v klidovém stádiu. V květnu letošního roku pak podstoupila rekonstrukci poprsí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám