Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Selena Gomez (31) má už zase úsměv od ucha k uchu. Poprvé od ukončení léčebného programu se objevila na veřejnosti. Vyrazila na hory s kamarádkami, a radostnou chvilku samozřejmě musela děvčata zvěčnit na sociální sítě. Společnou fotku sdílela na svém Instagramu Bailee Madison, která se Selenou hrála v dětském seriálu Kouzelníci z Waverly.

Podle zdrojů E! News se Selena cítí mnohem lépe, ale pokračuje v léčení s profesionály. Zpěvačka začala léčebný program v říjnu, kvůli depresím a úzkosti. Psychické problémy jí způsobily zdravotní potíže s ledvinami. Zpěvačka v minulosti prodělala transplantaci.

„Selena se opravdu velmi snaží a plně se soustředí na to, aby její zdravotní stav neovlivňoval její psychiku,“ svěřil zdroj E! News. Poslední měsíce zpěvačka zasvětila terapiím a stýká se pouze s úzkým kruhem přátel, kteří jí prý velmi pomohli. Doufejme, že jí radostný stav vydrží!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám