Hlavní obsah
Článek

Je doživotně pro fimaře zmrzačená dětskou tvářičkou? Vypadá to tak! S tak nevinným obličejem, jaký do vínku získala zpěvačka Selena Gomez (31), toho moc udělat nejde. Zvlášť, když chcete, aby působila uvěřitelně v erotických scénách. Mrkněte na to, jak se to (opět) nepovedlo!

Tam, kde by jindy stačilo improvizovat, je u této krásky nutné vše domýšlet a precizně vylepšovat. Jinak vznikne dílko, v němž se její tvář stane naprosto asexuálním objektem.

Nechceme nikomu sahat do jeho erotických fantazií, ale nový klip s tak mnohoznačným názvem „Fetish“, slibujícím opravdu něco nad rámec průměru, není tím, co bychom chtěli u Seleny vidět.

Na druhou stranu, co není od přírody sexy, lze často dobře zachránit jistou dávkou bizarnosti. Jenže... i v tomto ohledu se producenti klipu nějak minuli s účinností.

Ze scén, v nichž se dívka povaluje na zemi příměstského domku, budete povětšinou, mírně řečeno, zmateni. A když klouže kamera po jejím těle navléknutém do panenkovských šatů, tam, kde odhalí nad punčochami cíp kalhotek, cítíte se téměř provinile a někde uvnitř víte, že tohle vás opravdu „nepálí“.

A to je tento videoklip asi nejerotičtějším ze všech děl, kde se zpěvačka vyskytuje.

Třeba se ale do budoucna objeví někdo, kdo z bývalé Disneyho hvězdy Seleny Gomez, mrzačené jejím do smrti dětským výrazem, vykřeše opravdovou ženu vamp. A snad nebude třeba, aby byl profesí čaroděj!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám