Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Selena Gomez (31) si asi nemohla přát lepší návrat mezi své kolegy a fanoušky, jaký se jí přihodil v neděli na cenách American Music Awards. Nejen že se stala zpěvačkou roku, ale zároveň se jí podařilo dosáhnout ovací vestoje do posledního místa našlapaného Microsoft Theater v Los Angeles.

Gomez poslední měsíce strávila na dobrovolném pobytu v léčebně, kde bojovala s depresemi a pocity úzkosti. V momentě, kdy vyhlásili její jméno jako vítězné v nejpopulárnější kategorii Pop/Rock, dočkala se bouřlivého potlesku. To ovšem nebylo nic oproti tomu, který se rozburácel po její děkovné řeči, která dojala nejen její nejbližší, ale i většinu kolegyň, které zřejmě své gratulace a objetí myslely tentokrát opravdu upřímně.

„Myslím, že mohu s jistotou říct, že většina z vás ví hodně o mém životě, ať se mi to líbí, nebo ne. Měla jsem všechno, ale musela jsem se zastavit, byla jsem uvnitř úplně zlomená. Jste ke mně tak laskaví a já nevím, co udělat, abych si to zasloužila. Pokud jste někdy zlomení, nemusíte takoví zůstat. Nechci vidět vaše těla na Instagramu, chci vidět to, co je tady,“ řekla zpěvačka a chytila se u srdce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám