Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Scarlett Johansson (39) bojovala na letošních Oscarech hned ve dvou kategoriích. V kategorii nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli s filmem Manželská historie a v kategorii nejlepší ženský herecký výkon v roli vedlejší se snímkem Králíček Jojo. Neodnesla si sice ani jednu cenu, ale na červeném koberci byla hvězdou nejzářivější.

V metalických šatech od Oscara de la Renty vypadala úchvatně. Kromě průsvitné látky a hereččina bujného dekoltu přítomné oslnily také Scarlettiny šperky. Konkrétně diamantové náušnice v hodnotě více než 57 miliónů korun.

Ty pocházejí z dílny společnosti Forevermark a vznikly ve spolupráci s návrhářkou šperků Anitou Ko. Jsou zhotoveny z osmnáctikarátového bílého zlata.

Johansson na udílení cen doprovodil snoubenec Colin Jost. Ten sám herečce v loňském roce navlékl pořádně drahý šperk. Zásnubní prsten přesahující hodnotu devět miliónů korun zdobí jedenáctikarátový světle hnědý diamant a herečka jej nosí od května 2019.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám