Hlavní obsah
Článek

Jsou to sotva tři měsíce, kdy se definitivně rozešla s přítelem Jakubem Horou, a modelka Nikol Švantnerová (31) je opět zadaná. To, že už není single, nám přiznala, o novém partnerovi se ale zatím moc rozpovídat nechtěla.

"Několikrát jsem říkala, že svůj osobní život už nechci úplně rozpitvávat, protože to poprvé nedopadlo moc dobře. Takže jestli někdo je, nebo není, to si budu ještě hodně dlouho střežit," řekla nám Nikol.

Modelka se nedávno vrátila z týdenní dovolené v Rusku, což není v dubnu, kdy tam je počasí podobně hnusné jako u nás, běžná dovolenková destinace. Zato tam jsou docela zajímavé sportovní kluby a šušká se, že Nikol opět zalovila ve sportovních vodách, co se nového partnera týče. Má randit s Ondřejem Vaňkem.

"Bylo tam mnohem hezčí počasí než tady, takže to opravdu dovolená byla. Odpočívala jsem. Sama jsem tam tedy nebyla, to bych asi deset dní v Rusku nevydržela, nicméně to, s kým jsem tam byla, bude velký otazník ještě dlouho," je tajemná jako hrad v Karpatech Nikol.

"Ať si každý myslí, co chce, já sama nic nepotvrdím. Nikdo nemá žádné důkazy, jenom se něco šušká," krčila rameny nad spekulacemi, že jejím novým partnerem je český fotbalista, který momentálně hraje v ruské Ufě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám