Hlavní obsah
Článek

Herečka Šárka Ullrichová (49) po úspěšném léčení abstinuje. Přesto dokáže s kamarády a kolegy na večírku vydržet až do rána. "Tak do jedné jim ještě rozumím. Koukám na ně, jak třeba tančí na stole a říkám si, že já to dávala daleko víc," přiznala Super.cz na párty seriálu Ulice.

"Ještě od nich dokážu chytat energii, ale sama už na stole netančím. Pak cítím, že už to nemá smysl a odcházím," upřesnila Šárka. V rámci změny životního stylu před nedávnem změnila i bydliště. "Z bytu na Žižkově jsem se odstěhovala do domečku na Zbraslav. Pořád jsem čekala na někoho, s kým bych tohle změnila. Nikdo se nenašel. Tak jsem se nakonec odhodlala sama," dodala. "Dělala jsem bezový med, rostou mi jahody a hlávkový salát" chválila své pěstitelské schopnosti.

Láska ji ale úplně nemíjí. "Zrovna teď se vznáším v oblacích. Jsem okouzlená, ale nemůžu říct, jak to dopadne. Nevím, zda to bude trvat pár dní, pár týdnů nebo pár měsíců. Ale za ten držkopád to stojí," soudí Šárka. "Lítám třicet centimetrů nad zemí," zasnila se. Bylo jí to vidět v rozzářených očích.

Jako jedna z mála hereček se na rozloučení se sezónou vystrojila do šatů. "Beru to jako událost. Málokdy někam chodím, tak si to chci udělat hezké," mínila herečka, která se právě vrátila z Říma. "Jsem tím prostředím úplně nabitá," svěřila se s tím že má velké plány i mimo herectví. "Zatím o nich nechci mluvit. Zakázala mi to i kartářka," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám