Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Earth Šárka Cojocarová (35) má za sebou náročné focení. V dusném skleníku pražské Botanické zahrady měla ztvárnit svůdnou divošku. Stylistka Leona Grešáková měla co dělat, aby Šárka vypadala krásně. Povedlo se. Leona, která byla sama ve finále soutěže krásy a pak se nechvalně proslavila jízdou na koni po Václavském náměstí, nové kolegyni úspěch nezáviděla a snažila se, aby byla co nejpůvabnější.

Zadání focení znělo jasně. Cojocarová musela na žádost mezinárodního vedení soutěže Miss Earth nafotit snímky, aby na nich by vypadala jako Amazonka. Fotky jsou součástí kalendáře, ve kterém budou prezentovány všechny účastnice soutěže. Ta se bude konat 12. listopadu v turisticky oblíbeném letovisku Pattaya v Thajsku. "V Thajsku jsem ještě nikdy nebyla, tak se na cestu moc těším," svěřila se Cojocarová.

Mezinárodní soutěž krásy Miss Earth vznikla v roce 2001. Jedná se o soutěž krásy nového tisíciletí, která se aktivně věnuje ochraně životního prostředí a záchraně naší planety. Vítězka Miss Earth se stává velvyslankyní celosvětové ekologické kampaně na ochranu životního prostředí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám