Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinou se na place potkávají v lékařských mundúrech. Tentokrát si pro Sandru Novákovou (42) a Ondřeje Rychlého scenáristé připravili něco úplně jiného. Při natáčení Modrého kódu museli společně skočit do vířivky.

„Natáčení scén, kde jsme s mou hereckou kolegyní Sandrou Novákovou jako lékaři poskytovali první pomoc ve vířivce, jsme si užili a hodně jsme se při natáčení i nasmáli,“ pochlubil se Ondřej. Ačkoli jsou herci zvyklí nejen ze seriálu, ale také z divadla na jakékoli kostýmy, přesto nám Rychlý prásknul, že je raději, když se nemusí před kamerou svlékat.

„Musím ale za sebe říct, že já jsem hodně stydlivý. Bylo to vlastně poprvé a snad i naposled, kdy jsem jako Prokop Hlinka na natáčení oblékl jen plavky,“ svěřil herec, který se tak podle všeho styděl víc než Sandra ve slušivých růžových plavkách, které daly vyniknout její štíhlé figuře.

Na své postavě se prý snaží pracovat i Ondřej. „Když jsem se prohlídl, začal jsem na sobě více pracovat. Například, když mám pauzu mezi obrazy na natáčení, jdu si zaběhat. Také jsem upravil jídelníček, jím víckrát denně a cítím se opravdu moc fajn. Snad to bude brzo i trochu vidět,“ dodal závěrem Ondřej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám