Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro změnu na lodi slavil Sámer Issa (38) svoje narozeniny. "Sice jsou dvaatřicáté, ale pořád se cítím tak na pětadvacet, je to v energii. A myslím, že to tak bude i dál. Ale pravda je, že už jsem byl, poprvé v životě, na vyhlazení vrásek," prozradil Super.cz zpěvák.

Psalo se, že Sámer na oslavu nemá, a nemůže na ni sehnat sponzory. Nakonec mejdan proběhl. Jak to tedy vlastně s jeho finanční situací je? "Nejde o sponzory, ale o partnery akce a finančně se na tom nepodíleli. Celé, se vším všudy, je to kompletně pod mým vedením. Nikdo do toho nedal ani korunu. Jsou to lidi, kterým chci poděkovat za uplynulý rok spolupráce," vysvětloval.

A má tedy Sámer peníze, anebo spíš dluhy? "Mám nový byt v Nuslích, má 250 metrů čtverečních, který jsem si koupil. Taky jsem si koupil chatu u Máchova jezera v Doksech. Tyhle věci jsou taky důležité. Takže samozřejmě i finance jsou. Moji rodiče mě dlouho hnali do toho, abych investoval do nemovitostí. Tak jsem to konečně udělal. Vždyť první dva milióny jsem vydělal už v sedmnácti a jeden milión jsem dal tatínkovi. Když člověk pracuje a funguje, tak ty peníze k němu jdou, a nesmí nad tím tak moc přemýšlet," ujistil nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám