Hlavní obsah
Článek

Zhruba před šesti měsíci se zpěvák Sam Smith (31) svěřil světu, že si není jistý svým pohlavím. Homosexuální zpěvák v posledním roce trpěl depresemi a podstoupil řadu terapií. A zdá se, že se konečně našel, požádal totiž své přátele a rodinu, aby ho neoslovavali v mužském rodě, ale jako ONI (jedinci, kteří se označují za bezpohlavní, si v angličtině onikají pozn. red.).

Dokonce už mu tak říkají i v rádiu, na Twitteru Smith poděkoval moderátorovi z rádia Hits Radio Jamesi Barrovi, že ho tak oslovil ve vysílání.

„Je to rozhodnutí, o kterém Sam dlouho přemýšlel, než k němu dospěl, hodně o tom četl. Ví, že některým lidem potrvá, než si na to zvyknou. Nejdřív žádost sdílel se svými blízkými, později bude i s lidmi z hudebního průmyslu,“ sdělil zdroj ze Smithova okolí pro The Sun.

Smith se v minulosti strachoval, že nezapadá do společnosti, navíc celý život bojoval s nadbytečnými kily, terapiemi řešil i traumata z minulosti, která doposud nespecifikoval.

Smith se v loňském roce rozešel s hercem Brandonem Flynnem, se kterým byl ve vztahu devět měsíců. Pro zpěváka to byl údajně první velký vztah a rozchod nesl velmi těžce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám