Hlavní obsah
Článek

Elizabeth Hurley

Herečka Elizabeth Hurley (58) nedávno dosáhla jednoho miliónu sledujících na Instagramu. Přesto, že je herečce dokonce přes padesát, vůbec se nedivíme, že její sociální sítě slaví takový úspěch. Ukazuje se na nich totiž poměrně často v plavkách a její postava opravdu nemá k dokonalosti daleko.

Jada Pinkett Smith

Manželka Willa Smithe Jada (46) se nedávno ukázala fanouškům v bikinách a ti se opravdu nestačili divit. Matka dvou dětí, které táhne na padesát, má totiž postavičku jako lusk. Ona sama se v bikinách příliš často nepředvádí, i když by klidně mohla. Nemá se totiž vůbec za co stydět.

Salma Hayek

Když se Salma Hayek (57) ukázala světu v bikinách, splnil se nám sen. Její křivky totiž lidé obdivují už od začátků její herecké kariéry. A i když už legendární herečka překročila padesátku, na jejím vzhledu se věk snad vůbec nepodepsal.

Heidi Klum

Supermodelka Heidi Klum (50) fanoušky v poslední době obšťastňuje dokonce nahými snímky, které sdílí na Instagramu. Nutno uznat, že i po čtyřech dětech její postava vypadá naprosto božsky. Vůbec se nedivíme jejímu mladšímu příteli Tomovi Kaulitzovi (28), že se do ní zbláznil.

Brooke Burke

Herečka Brooke Burke (46) je se čtyřmi ratolestmi především máma na plný úvazek. Nicméně i tak si najde čas na cvičení, kterým je pověstná. A na její postavě je to opravdu vidět. Ostatně, založila na něm i svou kariéru. Její aplikace se cvičením je velmi oblíbená.

Halle Berry

Pokud jde o bývalou Bond Girl Halle Berry (57), ta snad místo stárnutí mládne. Postavu měla sice vždy luxusní, ale nyní se na její fotky v bikinách prostě nedá vynadívat. Za dokonalou figuru prý vděčí především józe, které se oddává plnými doušky. Na Instagramu dokonce často sdílí tipy na cvičení.

Reklama

Další články

Načítám