Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Opět bylo na co koukat! Dámy nejrůznějších věkových kategorií se na červených kobercích objevily v outfitech, v nichž vynikly jejich zbraně. Podívejte se na sedm slavných žen, které si svými ňadry vyloženě řekly o pozornost.

Nejmladší ikonou horňáků je teprve osmnáctiletá Ariel Winter, jejíž hrudník nikdo jen tak nepřehlédne. Mladá herečka si přitom své přírodní vnady nechala o dvě čísla zmenšit, ale i po operaci se jí málokdo podívá do očí. Ariel se shodou okolností proslavila rolí v seriálu Taková moderní rodinka, jehož hlavní hvězdou je Sofia Vergara (51). Majitelka bujného poprsí ve výčtu nejnapěchovanějších dekoltů samozřejmě nemůže chybět ani letos.

Důkazem zralé ženské krásy je legendární herečka Susan Sarandon (77). Dáma se slabostí pro zajíčky se nebojí své poklady ukázat ani v pokročilém věku. Přestože v říjnu oslavila sedmdesátiny, stále si může dovolit šaty s pořádným výstřihem.

Životního jubilea letos dosáhla také její kolegyně Salma Hayek (57). Vnadná Mexičanka už patří mezi padesátnice, ale na jejích prsních partiích ani šatníku se nic nezměnilo.

Mistryní napěchovaných dekoltů je Mariah Carey (54), která letos svými křivkami těšila miliardáře Jamese Packera i tanečníka Bryana Tanaku. Zpěvačka je na své přednosti hrdá, ale bohužel jí při výběru oblečení schází dobrý vkus. Sedmička nejvnadnějších slavných žen zahrnuje také silikonovou legendu Pamelu Anderson (56) a Kim Kardashian (43), jejíž ňadra jsou stejně výrazná jako proslulé pozadí.

Která celebrita má nejkrásnější dekolt?
Ariel Winter
20,1 %
Sofia Vergara
8,1 %
Susan Sarandon
11,3 %
Mariah Carey
4,2 %
Pamela Anderson
3,2 %
Salma Hayek
48,1 %
Kim Kardashian
5 %
Celkem hlasovalo 31051 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám