Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Mariana Vojtka (51) jsme v poslední době potkávali hlavně na zkouškách muzikálu Fantom opery. To, že se objevil na golfovém hřišti, nás dost zaskočilo. Nikdy nám nepřišel jako golfový typ. "Přivedli mne k tomu podnikatelé a inženýři, kteří jsou právě s golfem vždy spojováni, a zalíbilo se mi to. Člověk si skvěle vyčistí hlavu," řekl nám Marian.

Vypadal ale, že si hlavu čistí nejen zevnitř, ale i zvenku. Měl totiž úplně promočené vlasy a voda mu z nich kapala jako vodníkovi. "Není špatné počasí, jen špatně oblečený golfista. A chytlo nás několik průtrží mračen. Převlékal jsem se z promočených věcí v autě, protože jsem ještě neměl volný pokoj, a fén s sebou opravdu nevozím," vysvětloval zpěvák na golfu v Cihelnách v Karlových Varech.

"Člověk se projde, i když mám raději, když si mohu objednat vozík. Tentokrát to ale nešlo, takže nám propršelo od desáté do osmnácté jamky. Ale co, třeba ještě vyrostu," smál se Marian, že tak možná přeroste kolegu z muzikálu Fantom opery Radima Schwaba, s nímž se alternuje v titulní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám