Hlavní obsah
Článek

Ještě má pár let do čtyřicítky a nebránila by se ani druhému dítěti. Sexy modelce Romaně Pavelkové (39) se ale po rozchodu s manželem, s nímž má šestiletého syna Maxíka, nedaří potkat nikoho, s nímž by chtěla sdílet svůj život.

"Když už se nějaký najde, dá se to rozdělit do dvou kategorií. Mladší a nevyzrálý muž, kterého se mi nechce vychovávat, protože jedno dítě už doma mám. A ti starší, kteří jsou třeba i inteligentní a zabezpečení, bývají k ženám arogantní a pohlížejí na ně spíš jako na zboží. To, že jsem samostatná a dokážu o sebe i syna postarat, je navíc odrazuje. Než si mezi tímhle vybírat radši si snad vystačím sama se synem, jestli nepřijde zázrak," svěřila Super.cz Romana.

Tu bez problémů uživí její agentura, stále má i modelingové zakázky. Má i vlastní byt, kde jsme u ní byli před časem na návštěvě. Ten se chystá prodat a vyměnit za větší, kde by měl syn vlastní pokojíček.

"Nicméně na to nespěchám. Zaplatila jsem zálohu na byt, který bude dokončený na konci příštího roku. Zatím se vejdeme, navíc mám dispozici svůj byt v domě rodičů u Kolína, takže tam trávíme všechno volno," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám