Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Sestřičky Míša Tomešová (32) se už podruhé pere s covidem. Jak jsme vás již informovali, tak měli s manželem Romanem Tomešem (36) pozitivní test prvně v říjnu, nyní si ovšem procházejí těžším průběhem nemoci. Michaela si koronavirus přinesla z nemocnice, kde byla na operaci slepého střeva.

"Musím říct, že tato nemoc je opravdu nevyzpytatelná. Mám to již týden, ze začátku jsem měla jen teploty a ztratila jsem chuť a čich. Romča to měl o poznání horší. Včera se mu udělalo lépe a u mě se stav výrazně zhoršil," prozradila Tomešová.

"Strašná bolest hlavy, bolest za očima, obrovská bolest zad, nevydržím stát déle než patnáct minut, pocit na hrudníku, jako by mi tam dal někdo cihlu. Kašlu, stále žádná chuť a čich. Není to legrace. A strašně se mi zhoršil ekzém," mluví o průběhu nemoci herečka a muzikálová zpěvačka. "A to jsem mladý zdravý člověk bez jiných obtíží. Je to strašně zrádná nemoc," zdůrazňuje.

Včera musela Tomešová domácí karanténu opustit. Odjela do nemocnice na vyndání stehů. Před třemi týdny byla na operaci slepého střeva. "Vyndávání stehů nebolelo. Paní doktorka měla skafandr, byla jsem ve speciální kovidové ambulanci. Střevo se krásně zhojilo, což se nedá říct o covidu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám