Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka diskusního pořadu České televize Nora Fridrichová (37) se brzy stane podruhé maminkou. Se sportovním komentátorem Robertem Zárubou (56) už má Fridrichová téměř tříletou dceru Dianu a dalšího potomka si s partnerem moc přáli.

„Nora Fridrichová má rodit každým dnem,“ prozradil Super.cz zdroj z České televize. Ještě předtím se moderátorka pochlubila těhotenským bříškem, které ukázala v rámci propagačního focení k nominacím na televizní ceny TýTý.

A nutno říct, že jí těhotenství moc sluší. V anketě televizní popularity byla Nora Fridrichová nominována v kategorii Osobnost televizního zpravodajství, a tak je možné, že se kromě soukromých radostí z narozeného miminka bude zároveň těšit z prestižního ocenění v podobě zakřiveného zrcadla Kurta Gebauera. Konkurenti Marek Eben, Josef Klíma, Václav Moravec a Michaela Jílková ale jistě nedají svou kůži zadarmo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám