Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Landa (55) alias Žito 44 způsobil s kohoutem v podpaží na předávání cen Český slavík obrovský rozruch. Někdo ho tvrdě odsoudil, jiný se ho naopak zastal. Podporu našel například u hvězdy filmů pro dospělé Roberta Rosenberga (49).

Ten mu na své sociální síti napsal rozsáhlý podpůrný vzkaz plný pravopisných chyb a hrubek. To by se milovníkovi Čech Landovi asi moc nelíbilo. Aspoň, že si to Rosenberg uměl přiznat. Jeho citace jsme nechali v původním znění bez opravy.

"Řeknu svůj názor nejsem intelektuál a krytik český a psát taky neumím ale Landa řekl co si myslí a mě nezbivá nez mu dát za pravdu," vyjádřil svou podporu Landovi Robert.

Rosenberg se také zamyslel nad tím, jak vypadá dnešní společnost. "Do začátku minulého století platilo chlap měl bít potentní chrabrý silný aby ubránil rodinu dnes musí umět lhát krást intrikovat i ve vládě museli sedět lidé kteří bily vzdělaní ale zároveň sportovně zdatný protože kdo si neskusil strach z prohry nemůže vyhrávat," míní Rosenberg, který si poctivě kupuje všechna Landova cédéčka.

"To je asi můj názor asi s ním nebudete souhlasit ale já mám Landu rád mám všechny jeho cd original a všechny filmy original,“ uzavřel Rosenberg.

Roberte, víme, že pravopis není tvoje silná stránka, ale příště se víc snaž!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám