Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve světě showbyznysu je Robert Paulat (44) spojený s estetickou medicínou. Panáčka přezdívaného Ken ale rozhodně netvoří jen koktejl botulotoxinu a kyseliny hyaluronové.

Bývalý profesionální model se otevřeně přiznává k zákrokům ve svém obličeji, tělo ale modeluje starým a poctivým způsobem v posilovně.

Několik týdnů před oslavou čtyřicátých narozenin Paulat přitvrdil, přidal počty tréninků, radikálně upravil jídelníček a zřekl se alkoholu. Odříkání a dřina přinesla své ovoce a čtyřicet svíček na dortu sfoukl Robert už s postavou dvacetiletého atleta.

Český Ken měl v posledních dnech šanci pochlubit se svou postavou také v plavkách. Během cesty do Paříže a následně Barcelony, kam odjel kvůli distribuci medicínských výrobků, si odskočil na pláž a neodpustil si zamakat ve venkovním fitku.

„Plastika a dermatologický zákrok musí vypadat přirozeně a klient by měl vypadat jako po dovolené,” hlásá Robert Paulat. A sám jde příkladem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám