Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Robert De Niro (80) si v průběhu pětatřiceti let pořídil celkem šest potomků. Toho nejmladšího se s manželkou Grace Hightower (61) dočkali před čtyřmi roky, kdy jim bylo 68 respektive 57 let. Holčičku Helen jim porodila náhradní matka. Vzhledem k věku jejích rodičů to tedy spíš vypadá, že se Helen na kole v New Yorku proháněla s dědečkem než s tatínkem.

Děvčátko, jehož celé jméno zní Helen Grace De Niro, přitom není jediným potomkem, kterého slavnému herci neporodila jeho partnerka, ale náhradní matka. Také dvojčata Aaron Kendrick a Julian Henry, která přišla na svět v roce 1995 ve vztahu De Nira a bývalé modelky Toukie Smith, se narodila touto cestou.

S první manželkou Diahnne Abbott pak má americká hvězda ještě čtyřicetiletého syna Raphaela a také osmačtyřicetiletou dceru Drenu, kterou De Niro vyženil a adoptoval, a s druhou manželkou Hightower pak ještě osmnáctiletého syna Eliota. Rok po jeho narození se manželé rozešli, k rozvodu ale nikdy nedošlo a od roku 2004 jsou opět spolu. Herec je také již čtyřnásobným dědečkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám