Hlavní obsah
Článek

Na vánoční dárky je sice ještě brzy, magazín Love ale každý den naděluje sexy video. Čtvrteční dáreček je tak žhavý, že může zrychlit tání ledovců. Účinkuje v něm totiž Rita Ora (33).

S pózováním ve spodním prádle má slavná zpěvačka s hereckými ambicemi bohaté zkušenosti. Dlouhodobě spolupracuje se značkou, pro niž vystavuje svá obdivovaná ňadra. Nikoho příliš nepřekvapí, že ji magazín Love zařadil do vánočního projektu společně s nejúspěšnějšími modelkami. Rita se totiž může pochlubit dokonalou postavou.

Kráska kosovského původu v předvánočním čase oblékla žhavý outfit. Před kamerou se od ní neočekávalo více než smyslné pózy, jež má Rita dostatečně natrénované z kampaní i svých koncertů. „Na natáčení se těším každý rok. Kalendář je pro mě symbolem adventního období,“ tvrdí Rita.

Zpěvačka byla v uplynulých dnech spojována s Conorem McGregorem. Na párty po udílení Fashion Awards s irským mistrem smíšených bojových umění flirtovala a pořádně to mezi nimi jiskřilo. Rita je ovšem zadaná! Na spekulace o poměru s McGregorem reagovala potvrzením vztahu se zpěvákem Andrewem Wattem, kterého označila jako svého partnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám