Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová zpěvačka pocházející z Kosova Rita Ora (33) opět provokovala na veřejnosti. Zpěvačka je sice hodně známá, ale poslední desku vydala v roce 2012.

I tak má koncerty plné nadšených fanoušků, kteří obdivují nejen její tvorbu, ale i parádní podívanou. Rita totiž patří ke zpěvačkám, jež rády vystavují své ženské přednosti.

Zejména svůj pověstný hrudníček už zvěčnila v řadě kampaní na prádélko a plavky. Ve společnosti se naposledy objevila na večírku po předávání cen GQ. A jak je vidět, opět nezklamala zástupy svých věrných příznivců.

Pod sáčko si nevzala podprsenku a stačilo jen málo a ňadra by ukázala v celé své kráse. I tak toho ale odhalila více než dost a fotografové se mohli zbláznit. Vnadná Rita zkrátka ví, jak na sebe upoutat pozornost, aniž by zazpívala jedinou sloku své písně.

Abychom jí co se týče tvorby tolik nekřivdili, musíme její fanoušky upozornit na to, že na podzim by konečně mohla vyjít její nová deska, na níž spolupracuje s Chrisem Martinem z oblíbené hudební skupiny Coldplay.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám