Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Richard Müller (62) si nemohl přát lepší dárek k jeho narozeninám. Několikanásobnému zlatému slovenskému slavíkovi bylo oznámeno, že kmotrou jeho nového cédéčka se stane topmodelka Eva Herzigová (51). O příjezdu jedné z největších hvězd světového modelingu do Prahy si vrabci na střeše štěbetali už delší dobu, ale až nyní byl příjezd Herzigové potvrzen.

Super.cz zjistil, že slovenská hudební hvězda a světově úspěšná supermodelka se poznali ještě předtím, než byli oba slavní. „Seznámil jsem se s Evou už velmi dávno za poměrně úsměvných okolností. Ona byla začínající manekýnka a měla před sebou oslnivou kariéru. Já jsem byl frontman skupiny Banket a hráli jsme na společenské akci. Potom jsme se dlouhé roky neviděli. Mezitím se z ní stala ta velká hvězda a ze mě ten interpret, kterým jsem," zavzpomínal na setkání před desítkami let Müller.

Dalším bonusovým dárkem pro zpěváka je skutečnost, že bude muset díky obrovskému zájmu svých fanoušků přidávat další koncerty ke svému turné Hlasy s vokální skupinou Fragile. „Když jsem přemýšlel, kterým směrem se mám tentokrát vydat, napadla mě spolupráce s vokální kapelou Fragile, která je na Slovensku velmi známá. Má renomé excelentní profesionální skupiny. Zdálo se mi vzájemné propojení tvorby jako dobrý nápad a vzhledem k tomu, že jsme se jednohlasně shodli, nestálo nám nic 
v cestě a projekt jsme téměř okamžitě začali připravovat,“ uvedl Müller.

Touha rozšířit hudební záběr se vydařila, i když, jak zpěvák prozradil, stojí za vším spousty hodin strašně těžké práce. „Výsledek opravdu stojí za to. Mám obrovskou radost z toho, že budeme muset minimálně v Praze, Bratislavě a Košicích přidávat další koncerty, je to jeden z nejhezčích dárků, jaký jsem mohl dostat,“ říká Richard Müller.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám