Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství Richarda Krajča (46) a jeho ženy Martiny (34) je podle dostupných informací v koncích. Po sedmi letech se dvojice, která spolu vychovává dvě děti, odloučila a žije odděleně. Krajčo si podle časopisu Spy už dokonce pořídil byt nedaleko domu, kde s rodinou žil a přebývá v něm.

Krize prý ale není záležitostí poslední doby. Skřípat to prý začalo již začátkem roku. Pár byl však ještě v březnu naposledy viděn ruku v ruce na předávání cen Anděl.

Ačkoli se zpěvák skupiny Kryštof odstěhoval, rozhodně nezapomíná na své dvě děti, čtyřletého Richarda a jedenapůlroční holčičku, jejíž jméno dosud není veřejně známé. Vídá se s nimi tak často, jak jen může, což potvrdil i blízký zdroj z okolí jeho ženy.

Kamenem úrazu se prý nakonec staly Richardovy zálety, které se však prolínaly jejich manželstvím dlouhodobě. Když Martina, která byla dříve čtyři roky vdaná za sporťáka Pavla Poulíčka, přišla na další dvě ženy, se kterými se měl její choť stýkat, řekla dost. „Holt už se cítila příliš stará na to, aby někomu hrála druhé housle,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám