Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) se ve čtvrtek odpoledne dozvěděla z médií, že zatímco ona byla v práci, Jakub Prachař (40) si sbalil dva kufry a odjel pryč z jejich rodinného domu. Fotografové ho později zastihli na pracovní akci v jednom kasinu, kde moderoval.

"Agáta to vůbec netušila, s Jakubem mluvila ten den, ale ten zřejmě jen kontroloval, kdy nebude doma. Pak najednou viděla fotky Kuby s kuframa v novinách," řekla Super.cz kamarádka Agáty.

Není proto divu, že na párty časopisu, kde byla pracovně, nebylo Agátě zrovna do smíchu. Naopak. Ani fóry Richarda Genzera (57) jí nevyloudily úsměv na rtech. Občas se profesionálně pousmála, ale jinak měla po celý večer slzy na krajíčku a při sebemenším slovíčku o Jakubovi raději odcházela ven kouřit.

O Prachařovi se zkrátka nesmělo mluvit a Agáta ani nechtěla z pochopitelných nikomu poskytovat rozhovory, což jí jindy nedělá problém. Takhle zhroucenou jsme modelku snad ještě neviděli.

Zatím je Agátě velkou oporou její maminka Veronika Žilková (62). Ta narychlo přiletěla z Izraele, ale v neděli se musí vrátit zpět. Její dcera Kordulka totiž chodí v Tel Avivu do školy. A modelka se za nimi brzy chystá.

"Agáta nechce Kryšpína vytrhávat ze školy v přírodě a od kamarádů. Proto se to tady ještě bude snažit zvládnout, ale za tři týdny už všichni odletí na měsíc za Veronikou do Izraele. Máma jí je největší oporou. A taky bude od všeho daleko a jistě se jí uleví," dodala kamarádka Agáty.

Reklama

Další články

Načítám