Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že soutěžící v show Tvoje tvář má známý hlas ještě zdaleka nejsou jistí a mohou se měnit! Jak jsme vás již informovali, jednou z hvězd podzimní čtvrté řady měl být i Richard Genzer (57). Podle všeho ale kvůli jinému televiznímu projektu dal nakonec Nově košem a údajně se i poštěkal s moderátorem Tváře Ondřejem Sokolem (52)!

Genzer s Ondrou už léta vystupuje v pořadu Partička (tam nechybí ani Michal Suchánek nebo Igor Chmela) a právě ten by se měl údajně vrátit na televizní obrazovky. Kvůli tomu měl prý Genzer odříct účast v novácké převlékací show.

Z několika zdrojů jsme se dozvěděli, že Ondřeje Sokola se to dotklo. Aspoň si na to stěžoval v Karlových Varech, kde byl hostem na filmovém festivalu. Pokud by to jen hrál, vypadal velmi přesvědčivě.

„Prý mu Genzer se Suchánkem oznámili esemeskou, že se omlouvají, ale že už pro něj v Partičce není místo. Byl z toho špatný a vyprávěl, že nečekal, že kamarádství s kluky skončí takhle,“ potvrdil jeden z našich zdrojů.

Ondřeje Sokola jsme se samozřejmě vyptávali na to, jestli na těchto zvěstech může být něco pravdy. „Budu k tomu vydávat velké prohlášení,“ řekl nám zaraženě ve Varech. Zatím jsme se ho ale nedočkali.

Richard Genzer nebral telefon a neodpověděl ani na esemesku. Fanoušci Partičky teď musí věřit, že pokud by byly zprávy stoprocentně pravdivé, že se časem chlapci umoudří a zase se udobří, aby je mohli dál všichni bavit společně.

Reklama

Další články

Načítám